Актрисата Мишел Уилямс се сгоди за приятеля си Андрю Юмънс, който е

...
Актрисата Мишел Уилямс се сгоди за приятеля си Андрю Юмънс, който е
Коментари Харесай


Актрисата Мишел Уилямс се сгоди за приятеля си Андрю Юмънс, който е финансов консултант.

Актрисата Мишел Уилямс се сгоди за приятеля си Андрю Юмънс, който е финансов съветник. Това е първата сериозна връзка на актрисата след гибелта на актьора Хийт Леджър, от който има 12-годишна щерка.

" Уилямс дълги години беше сама и страдаше за Леджър ", споделя непосредствен на актрисата пред US Weekly.

Още по време на  церемонията за връчване на премиите " Златен Глобус " на ръката на актрисата се виждаше огромен диамантен пръстен, който по нейни думи бил просто красиво украшение.

Актрисата и финансовият съветник са видени дружно за първи път през юли предходната година, по време на фотоси в Рим.

Наскоро Уилямс бе забъркана в скандал, тъй се оказа, че Марк Уолбърг, с който играят основните герои във кино лентата на Скот Ридли " Всички пари на света ", взима 1500 пъти повече от нея.

След като Кевин Спейси, който също бе част от екипа на кино лентата, бе упрекнат в полов тормоз, Ридли реши да презаснеме всички подиуми с него с различен артист. За изключителния труд на Уилямс се плащали по 80 $ дневно, до момента в който Уолбърг е взимал по 120 000 $. В израз на почитание към актрисата, Уолбърг подари парите (общо 1 500 000 долара) на организацията Time`sUp, която се бори със половия тормоз в международен мащаб.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР